آیا واقعا سیاه چاله ها ترسناک هستند؟

به گزارش لیتن، بسیاری از محققان سیاه چاله ها را یکی از ترسناک ترین پدیده های عالم هستی می دانند که به غیر از نابودی فایده دیگری ندارند. اما یکی از کیهان شناسان آمریکایی نظر دیگری داشته و با کتاب جدید خود در پی تغییر این طرز تفکر در خصوص سیاه چاله ها است.

آیا واقعا سیاه چاله ها ترسناک هستند؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از دیجیاتو، جانا لوین (Janna Levin)، استاد فیزیک و اخترشناسی از کالج بارنارد در خصوص سیاه چاله ها می گوید: مردم فکر می نمایند سیاه چاله ها اجرامی متراکم و نابودگر هستند. من فکر می کنم این طرز تفکر باعث شده تا بعضی از ویژگی های خارق العاده این پدیده عجیب نادیده گرفته گردد.

فیلم های علمی-تخیلی و مستند سیاهچاله ها را همانند گردبادهایی بی نهایت ویرانگر و خشن نشان داده اند که منتظر بلعیدن ستاره ها و سیارات هستند، اما لوین معتقد است واقعیت بسیار متفاوت از فیلم ها و رمان های علمی تخیلی است. او می گوید: اگر در تاریکی مطلق فضا بودید، ممکن بود اصلاً وجود یک سیاه چاله را در نزدیکی خود حس نکنید. حتی سقوط کردن در سیاه چاله هم آنقدرها غم انگیز نیست. احتمالاً بدون اینکه چیزی را حس کنید به درون آن کشیده می شدید، چون واقعاً چیزی در آنجا وجود ندارد.

لوین معتقد است سیاه چاله ها را می توان با استفاده از گرانش و مغناطیس به شیوه ای ایمن دستکاری و حتی از انرژی آن ها بهره برداری کرد. او حتی فراوری باتری از سیاه چاله ها برای تأمین برق شهرهای عظیم را مطرح نموده که البته با فناوری های فعلی نباید منتظر انجام چنین کاری در آینده نزدیک بود.

لوین به یکی دیگر از مزایای سیاه چاله ها یعنی سفر به آینده اشاره می نماید. به گفته او فرد پس از سقوط در سیاه چاله تا حداکثر یک سال زنده خواهد بود و می تواند از دنیای بیرون پیغام دریافت کند. این پیغام ها به خاطر کندتر شدن زمان در سیاه چاله در واقع از طرف آیندگان می رسند. وی در این رابطه می گوید: اگر می دانستید فقط یک سال دیگر زنده هستید اما دوست داشتید تولد نوه های خود را ببینید، می توانستید این سفر هیجان انگیز به درون سیاه چاله را آغاز کنید تا با کند شدن زمان، عظیم شدن فرزندان خود و نوه هایتان را ببینید.

لوین در خصوص تجربه نزدیک شدن به سیاه چاله می گوید: با نزدیک به سیاه چاله حس کشیده شدن به درون آن و خارج شدن از جهت اصلی را پیدا خواهید کرد. اگر در پس زمینه سیاه چاله هیچ نوری نباشد تا شما بتوانید سیاه چاله را تشخیص دهید، آن وقت وجودش را اصلا حس نمی کردید. با نزدیکی بیشتر به سیاه چاله می توانستید صدای آن را حتی در محیط خلا بشنوید، چون پرده های گوش به امواج گرانشی آن واکنش نشان داده و آغاز به لرزیدن می کردند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: liten.ir شناسه مطلب: 1405

به "آیا واقعا سیاه چاله ها ترسناک هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا واقعا سیاه چاله ها ترسناک هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید