سابقه تاریخی هند برای به اقلیت کشاندن مسلمانان در کشمیر
به گزارش لیتن، لغو قانون 370 و کوشش هند برای به اقلیت کشاندن مسلمانان منطقه کشمیر در حالی انجام می گردد که پیش از این هم دهلی نو کوشش هایی مشابه داشته است.

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.
به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران؛ کوشش هند برای به اقلیت کشاندن مسلمانان در کشمیر و به دست دریافت حکومت این منطقه اشغالی در حالی انجام می گردد که در سال های دورتر نیز نسل کشی مسلمانان بارها توسط هندوهای افراطی اجرا شده است.
صدای کشمیر در این خصوص نوشت: در نوامبر 1947 بعد از الحاق غیرقانونی کشمیر به هند، هزاران مسلمان در منطقه جامو به دست نظامیان دوگرا کشته شدند.آمار دقیقی از این کشتارها در دست نیست اما در گزارش ها آماری از 20 هزار تا حدود 230 هزار نفر منتشر شده است.
در اکتبر 1947، مسلمانان شهر جامو، بعضی از مناطق شهر را به کنترل خود درآوردند. در اواخر اکتبر 1947 یک قاضی دادگاه عالی هند به نام کنور دلی سینگ خطاب به مسلمانان منطقه خاطرنشان کرد که در صورت دست کشیدن از مبارزه می توانند تحت الحفظ به پاکستان بروند.
مسلمانان با اطمینان به گفته وی، سلاح ها را بر زمین گذاشتند. در ششم نوامبر 1947 (15آبان1326) کاروانی از مسلمانان زن و مرد و کودک به طرف پاکستان حرکت کرد. هنگامی که کاروان به نزدیکی پل کوهاله در نزدیکی مرزهای کشمیر با پنجاب غربی رسید، مورد هجوم ناگهانی سپاه حکومت دوگراها نهاده شد.
طبق گزارش روزنامه تایمز در 10اوت 1948، در چند سال نخست، حدود 237هزار مسلمان کشته یا مهاجرت کردند و در گزارش دیگری بیش از 500هزار نفر مجبور به ترک دیار خود شدند و 200هزار نفر ناپدید شدند و طبق شواهد موجود مسلمانان که تا آن موقع حدود 60٪ از جمعیت شهر جامو را تشکیل می دادند بعد از کشتارها و مهاجرت ها در اقلیت قرار دریافتد.
این در حالی است که نظامیان هندی طی 3دهه اخیر بیش از 100 هزار نفر از مسلمانان کشمیری را کشته و باعث مفقود الاثر شدن 10 هزار نفر دیگر شده اند.
.
منبع: خبرگزاری تسنیم