سنگاپور دارنده معتبرترین گذرنامه دنیا شد
به گزارش لیتن، طبق گزارش پاسپورت ایندکس (Passport Index) به تازگی سنگاپور صندلی معتبرترین گذرنامه دنیا را به خود اختصاص داد.
همراه ما باشید تا با تور سنگاپور از توسعهیافته ترین کشور آسیا دیدن کنید.
کاملا روشن است که در عرصه سفرهای بین المللی گذرنامه کشورها دارای اعتبار یکسانی نیستند. در این رابطه، به تازگی سنگاپور صندلی نخست را در سایه حذف اخذ ویزا توسط دولت پاراگوئه برای دارندگان گذرنامه این دولت شهر آسیایی کسب نموده است.
البته این آمار توسط پاسپورت ایندکس، ابزار رایگان تعاملی آنلاین در حوزه رنکینگ گذرنامه ها در سطح بین المللی (بر اساس سفر بدون ویزا به کشورها و نیز ویزا در بدو ورود)، ارائه شده است.
طبق گزارش پاسپورت ایندکس در حال حاضر دارندگان گذرنامه دولت شهر سنگاپور می توانند بدون احتیاج به اخذ ویزا به 159 کشور دنیا سفر نمایند. لازم به ذکر است پیش از حذف قانون اخذ ویزا توسط پاراگوئه این آمار 158 کشور بود و از این نظر کشور آلمان با سنگاپور در صندلی یکسانی قرار داشت.
مدیر آرتون کپیتال (Arton Capital) سنگاپور در این رابطه چنین اظهار کرد:
این برای نخستین بار است که گذرنامه کشوری آسیایی به چنین صندلیی در سطح دنیا دست پیدا می نماید. البته صندلی گذرنامه سنگاپور از سال 1965، از زمان استقلال، روند رو به رشد داشته است.
وی در ادامه اظهاراتش اضافه نمود:
این پیشرفت در سایه راهکارهای دیپلماتیک اتفاق افتاده است و فرصت بسیار ارزشمندی در عرصه دنیای است. همچنین، برخلاف اعضای پیمان شینگن سنگاپور به تنهایی پیروز به افزایش اعتبار گذرنامه و سفر بدون ویزا به سایر کشورها شده است؛ زیرا این کشور همانند دیگر کشورهای آسیایی محدودیت دریافت ویزا برای اتباع خارجی را اعمال نمی نماید.
در این رابطه، سه کشور دیگر آسیایی شامل کره جنوبی، ژاپن و مالزی در لیست بیست گذرنامه معتبر دنیا قرار دارند.
صندلی گذرنامه های کشورها بر اساس جدیدترین تحلیل پاسپورت ایندکس
- سنگاپور: 159
- آلمان: 158
- سوئد و کره جنوبی: 157
- دانمارک، فنلاند، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، نروژ، ژاپن، انگلستان: 156
- لوکزامبورگ، سوئیس، هلند، بلژیک، اتریش و پرتغال: 155
- مالزی، ایرلند، کانادا، ایالات متحده: 154
- استرالیا، یونان و نیوزلند: 153
- مالت، جکهوری چک و ایسلند: 152
- مجارستان: 150
- اسلوونی، اسلوواکی، لهستان، لیتوانی و لتونی: 149
فیلیپ می در ادامه سخنانش گفت:
دو گروه از کشورها کوشش بسیاری را در زمینه ارتقای صندلی گذرنامه خود دارند؛ نخست، کشورهای کوچکی که برای دیگران تهدیدی ندارند و گروه دوم کشورهای روشنفکر.
از طرفی، کشورهای در حوزه سازمان های بین المللی نیز درگیر موارد متعددی هستند. برای مثال، زمانی که کشوری با کشور ثالث دچار مشکل می گردد، سازمان های بین المللی نیز تحت الشعاع این مسئله قرار می گیرند.
در انتها، آرمند آرتون (مدیر و موسس آرتو کپیتال) گفت:
سفر بدون ویزا عاملی مهم در دنیای امروزی است و همه ساله مردم در اقصی نقاط نقاط دنیا هزینه هنگفتی را صرف تهیه گذرنامه دوم برای به دست آوردن فرصت های بهتر و امنیت بیشتر برای خود و خانواده شان می نمایند.
منبع: کجارو / edition.cnn.com