طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی

به گزارش لیتن، در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوش طعم و شیرین حال ما را خوش نمی کند. اما درست کردن بستنی در منزل احتیاج به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.

طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته

شیر 2 لیوان

شکر 1/2 لیوان

وانیل1/2 قاشق چایخوری

هل1/2 قاشق چایخوری

ثعلب 1/2 قاشق چایخوری

گلاب اندازه کم

طرز تهیه بستنی با ثلعب

برای تهیه بستنی ابتدا یک ظرف استیل بردارید و شیر را داخل آن بریزید روی شعله بگذارید.

شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری بریزید و با هم ترکیب کنید.

زمانی که شیر گرم شد مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را به آن اضافه کنید.

سپس گلاب را اضافه کنید و برای خوب مخلوط شدن مواد، آن را با همزن هم بزنید. ظرف را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد گردد و سپس در فریزر قرار بدهید.

بعد از یک ساعت ظرف را بیرون آورده و بستنی را هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید. این کار را با فاصله یک ساعت در میان انجام بدهید.

بعد از اینکه بستنی کش دار شد بستنی آماده است و بهتر است، ظرف را چند ساعت در فریزر بگذارید تا خوب سفت گردد. سپس بستنی را از فریزر بیرون آورده و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: liten.ir شناسه مطلب: 1820

به "طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید