آمریکا ممکن است رکورددار مرگ و میر در اثر کرونا گردد

به گزارش لیتن، بعضی رسانه های آمریکایی نسبت به وخامت اوضاع در این کشور در اثر شیوع کرونا هشدار می دهند. بعضی از این رسانه ها احتمال می دهند شرایط مرگ و میر حتی از ایتالیا هم بدتر گردد.

آمریکا ممکن است رکورددار مرگ و میر در اثر کرونا گردد

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، بعضی رسانه های آمریکایی نسبت به وخامت اوضاع در این کشور در اثر شیوع کرونا هشدار می دهند. بعضی از این رسانه ها احتمال می دهند شرایط مرگ و میر حتی از ایتالیا هم بدتر گردد. روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت محتمل است بین 160 تا 214 میلیون آمریکایی به ویروس مبتلا شوند که می تواند به مرگ 200 هزار الی 1/7 میلیون نفر ختم گردد. نیویورک تایمز اندکی گزارش تکان دهنده ای را منتشر کرد. این گزارش درباره تحقیقی است که مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آمریکا (سی. دی. سی.) ماه گذشته انجام داده و تا به امروز منتشر نشده است. این تحقیق شامل مدل سازی آینده کروناویروس در آمریکا بر اساس داده های موجود است. در این مدل سازی وضعی تصور شده که مداخله جدی از سوی دولت برای کنترل کروناویروس انجام نگردد. در این شرایط، بین 160 تا 214 میلیون آمریکایی می توانند به ویروس مبتلا شوند که به مرگ 200 هزار الی 1/7 میلیون نفر خواهد انجامید. در این میان 2/4 الی 21 میلیون نفر به بستری شدن احتیاج خواهند داشت در حالی که ظرفیت کنونی بیمارستان های آمریکا 925 هزار تخت است.

در همین حال لس آنجلس تایمز نوشت: در حالی که آمار رسمی آمریکا درباره تعداد آلودگی به ویروس کرونا حدود 80 نفر است، محققان می گویند احتمالا ده ها هزار نفر در آمریکا به این ویروس آلوده شده اند و دولت، آمار درست را منتشر نمی کند. محققان تخمین می زنند تا اول مارس (11 اسفند) این ویروس تا 10 هزار نفر را آلوده نموده بود که هنوز شمارش نشده اند. بر اساس یک سناریوی واقع گرایانه تر تعداد آن ها به راحتی می تواند 9484 نفر باشد.

در حالی که شهردار واشنگتن دی سی در پایتخت شرایط اضطراری اعلام نموده، نشریه وایس به نقل از کارشناسان نوشت ممکن است شیوع ویروس کرونا در آمریکا مخرب تر از ایتالیا بگردد. فرانسوآ بولو، مدرس داده پردازی علوم بیولوژی در دانشگاه کالج لندن گفت: مورد آمریکا یک مورد ویژه است. شرایط ممکن است در آمریکا بدتر باشد. آمریکا در دریافت تست کرونا بسیار عقب است.

نبود بیمه همگانی و پیش بینی مرخصی به هنگام بیماری برای کارگران و کارمندان آمریکایی یک مشکل عظیم است. در آمریکا بسیاری از کارگران و کارمندان از مرخصی با حقوق به هنگام بیماری برخوردار نیستند. به همین علت به احتمال قریب به یقین، بسیاری از آن ها با مخفی نگه داشتن بیماری خود سرکار خواهند رفت و همین موضوع به شیوع بیشتر ویروس کرونا خواهد انجامید.

به گزارش نشریه وایس، بیش از 20 میلیون آمریکایی تحت هیچ پوشش بیمه درمانی قرار ندارند. برای این گروه هر بار رفتن به مطب دکتر ممکن است حدود 100 دلار خرج بردارد. حتی بخش عظیمی از کسانی که در آمریکا بیمه درمانی خصوصی یا بیمه پزشکی گروهی به وسیله کارفرما دارند باید بخشی از هزینه های درمانی خود را تقبل نمایند. همین دو عامل می تواند هزاران آمریکایی را از رفتن به دکتر منع کند و علاوه بر بالا بردن شانس مرگ و میر، به انتقال ویروس در میان آن ها را شتاب بخشد. به همین دلیل ممکن است آمار قربانیان این ویروس در ایالات متحده بسیار بالاتر از ایتالیا باشد و بنابر پیش بینی کارشناسان آمریکایی، به چند صد هزار نفر افزایش دهد.

دکتر لیندا لی از متخصصان موسسه فناوری پزشکی یو. وی انجل هم به شبکه فاکس نیوز گفت: در بهترین شرایط، ویروس کرونا 10 برابر یک اپیدمی عظیم آنفلوآنزا خواهد بود و در بدترین حالت به همه گیری مرگباری بدل خواهد شد که جان میلیون ها آمریکایی را خواهد گرفت. بنابر مدلی که متخصصان بالینی دانشگاه جان هاپکینز تهیه نموده اند محتمل است که جمعیتی میان 200 هزار تا دو میلیون و 900 هزار آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شوند و احتیاج به بستری شدن داشته باشند، اما سیستم درمانی و ظرفیت بیمارستانی آمریکا نمی تواند به آن ها خدمات عرضه کند.

هفته گذشته دکتر اریک تونر، متخصص مرکز امنیت سلامت دانشگاه جان هاپکینز به نیویورک تایمز گفته بود: همین حالا وقتی در میانه فصل آنفولانزا قرار می گیریم، تقریبا تمام اتاق های آی سی یو پر می گردد از بیمارانی که احتیاج به دستگاه های یاری-تنفسی دارند... در صورت شیوع ویروس کرونا ما با دردسر عظیمی روبرو خواهیم بود. در این گزارش نیویورک تایمز آمده بود که بنابر یک آنالیز دولت آمریکا، این کشور در صورت مواجهه با یک اپیدمی بیماری های ریوی، دست کم به 740 هزار دستگاه یاری تنفسی احتیاج دارد حال اینکه تعداد دستگاه های یاری تنفسی موجود در سراسر آمریکا حدود 62 هزار دستگاه است.

چنانچه مدل استفاده شده برای این پیش بینی ها به واقعیت نزدیک گردد، ممکن است صد ها هزار آمریکایی دارای احتیاج فوری به دستگاه یاری تنفسی نتوانند به موقع آن را دریافت نمایند. بنا بر گفته دکتر توماس آر. فریدمن، رئیس سابق مرکز کنترل بیماری های آمریکا آن وقت این پزشکان و پرستاران خواهند بود که باید با تصمیمی سرنوشت ساز در حد مرگ و زندگی برای گزینش بیماران بگیرند.

دونالد ترامپ روز آدینه به خاطر گسترش بیماری کرونا در آمریکا شرایط اضطراری اظهار داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 13 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: liten.ir شناسه مطلب: 936

به "آمریکا ممکن است رکورددار مرگ و میر در اثر کرونا گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا ممکن است رکورددار مرگ و میر در اثر کرونا گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید