اقتصاد یونان تا 6 سال آینده به وضعیت عادی نخواهد رسید
به گزارش لیتن، خبرنگاران: نخست وزیر یونان اذعان کرد، اقتصاد این کشور به جهت قبلی خود بازگشته است ولی 6 سال دیگر زمان احتیاج است تا به وضعیت پیش از شروع بحران دست یابد.

سفر با تور یونان ارزان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ آنتونیس ساماراس نخست وزیر یونان تاکید نمود، ما با مسائل اقتصادی و اقتصادی زیادی روبرو هستیم که باید با آنها مقابله کنیم. اقتصاد یونان به جهت اصلی خود بازگشته است ولی 6 سال دیگر زمان ضروری است تا به وضعیت پیش از شروع بحران اقتصادی و بدهی برسد.
وی توضیح داد، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اقتصادی، ما احتیاجی به ده ها سال زمان احتیاج نداریم تا وضعیت سطح استانداردهای زندگی و فراوری ناخالص داخلی یونان را به سطح قبل از بحران اقتصادی و بدهی بازگردانیم و تنها 6 سال زمان احتیاج است تا وضعیت اقتصادی یونان به وضعیت عادی بازگردد.
یونان برای ششمین سال متوالی با رکود اقتصادی روبرو شده و در این مدت بیش از 20 درصد از ارزش فراوریات اقتصادی این کشور کاسته شده است.
یونان بالاترین میزان بدهی را در بین کشورهای عضو یورو دارد و نرخ بیکاری این کشور نیز به بیش از 27 درصد رسیده که بیشترین رکورد در بین کشورهای منطقه یورو است.
وی در ادامه ضمن اشاره به اشتباهاتی که طی سال های 2010 تا 2012 میلادی برای مقابله با بحران اقتصادی یونان صورت گرفته، اضافه کرد، تنها با اجرای سیاست های ریاضتی نمی توان اقتصاد یونان را به وضعیت پیش از شروع بحران بازگرداند.
نخست وزیر یونان گفت، برای دستیابی به تعادل اقتصادی در یونان و رسیدن به رشد و رونق اقتصادی، احتیاجمند اتخاذ سیاست های مناسبی هستیم.
یونان در سال 2010 میلاتی مجبور شد برای رهایی از خظر ورشکستگی اقتصادی، بسته نجات اقتصادی 240 میلیارد یورویی را از وام دهندگان بین المللی دریافت کند.
منبع: تسنیم