طرز تهیه دسر پاولووا

به گزارش لیتن، در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر پاولووا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر پاولووا

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر پاولووا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

سفیده 6 عدد تخم مرغ

نشاسته 2 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

شکر 2پیمانه

-ابتدا سفیده های تخم مرغ را آنقدر باهمزن، هم میرنیم که پف کند

بعد کم کم شکر و وانیل و نشاسته را به ان اضافه میکنیم و باز هم میزنیم، سپس کف فر را کاغذ پوستی میگذاریم و به تعداد دلخواه حالت گرد میکنیم و بعد اونو داخل فر بل دمای 135 درجه به مدت 1ساعت قرار میدهیم، و بعد هم با خامه قبحانه و شکر و میوه سرو کنید.

منبع: ashpazie khone

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: liten.ir شناسه مطلب: 1180

به "طرز تهیه دسر پاولووا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر پاولووا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید