طرز تهیه دسر پاولووا
به گزارش لیتن، در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر پاولووا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر پاولووا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
سفیده 6 عدد تخم مرغ
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر 2پیمانه
-ابتدا سفیده های تخم مرغ را آنقدر باهمزن، هم میرنیم که پف کند
بعد کم کم شکر و وانیل و نشاسته را به ان اضافه میکنیم و باز هم میزنیم، سپس کف فر را کاغذ پوستی میگذاریم و به تعداد دلخواه حالت گرد میکنیم و بعد اونو داخل فر بل دمای 135 درجه به مدت 1ساعت قرار میدهیم، و بعد هم با خامه قبحانه و شکر و میوه سرو کنید.
منبع: ashpazie khone
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 شهریور 1399
بروزرسانی: 5 مهر 1399
گردآورنده: liten.ir
شناسه مطلب: 1180
به "طرز تهیه دسر پاولووا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر پاولووا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید