کشف و جمع آوری بیش از 190 هزار دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز
به گزارش لیتن، محمدحسن متولی زاده، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: جمع آوری این دستگاه ها با کمک گزارش های مردمی ممکن شده است.
وی ادامه داد: مردم احساس کرده اند و اطلاع یافته اند که فعالیت این دستگاه های غیرمجاز علاوه بر آسیب به شبکه برق به تاسیسات خود آنها هم خسارت وارد می کند.
مدیرعامل توانیر گفت: همچنین مردم آگاهی یافته اند که فعالیت مراکز غیرمجاز باعث کمبود برق در کشور می شود.
متولی زاده گفت: بر این اساس مردم اطلاعات بیشتری در اختیار ماموران شرکت های توزیع قرار داده اند که منجر به کشف و ضبط این دستگاه ها شده است.
وی از تشدید برخورد با فعالیت این نوع دستگاه ها با توجه به فرایند افزایش مصرف برق خبر داد و گفت: خاطیان با کمک قوه قضائیه به مجازات می رسند.
به فرایند استخراج ارزهای دیجیتال، صنعت ماینینگ و به مراکز تولید این ارزها، مزرعه یا فارم گفته می شود. در صنعت ماینینگ، نفت و گاز به انرژی برق و در نهایت به محصول ارز دیجیتال تبدیل می شود که به نام یک پول مجازی می توان برای مبادلات مالی از آن استفاده کرد.
موضوع ماینینگ (استخراج ارزهای مجازی) که موضوعی ناشناخته در کشور به تعداد می رود، در روزهای اخیربه دلیل نگرانی از افزایش مصرف برق و احتمال کمبود این حامل انرژی مورد توجه قرار گرفته است.
مصرف بالای برق از طریق دستگاه های استخراج ارزهای دیجیتال و مجازی، همواره تهدیدی برای صنعت برق به تعداد می رود. البته گفته می شود این تهدید بیشتر از سمت استخراج کنندگان غیرمجاز ارزهای مجازی است تا کسانی که به صورت مجاز اقدام به این کار می کنند.
منبع: اتاق بازرگانی ایران