خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج

به گزارش لیتن، ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزء غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید.

خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/moaqxNrZXb/h-360-800k.mp4

طرز تهیه ته چین گوشت و هویج

ته چین جزء غذاهای مجلسی و پر هوادار در بین ما ایرانی ها است. ته چین ها انواع و اقسام زیادی دارند. یکی از انواع آن ته چین گوشت و هویج است که طعم خوشمزه و متفاوتی دارد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا این ته چین خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای پخت گوشت

  • پیاز میانه 1 عدد که نگینی درشت خرد کنید
  • روغن کمی
  • گوشت سردست گوسفندی 400 گرم
  • هویج 4 حلقه
  • سیر دو حبه
  • فلفل دلمه ای سه پایه نصف 1 عدد
  • برگ بو 2 عدد
  • چوب دارچین 1 عدد
  • زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه کمی
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری تفت داده شده
  • نمک و زعفران کمی

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و هویج

  • هویج درشت 2 عدد
  • ماست چکیده ترش 2/3 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • کره ذوب شده 50 گرم
  • روغن مایع یک پنجم پیمانه (از همان روغنی که هویج را در آن سرخ کردید بریزید)
  • زعفران یک پنجم پیمانه
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی تهیه سالاد اندونزی با هرچه در خانه دارید + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 دی 1401 بروزرسانی: 22 دی 1401 گردآورنده: liten.ir شناسه مطلب: 2247

به "خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید