خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج
به گزارش لیتن، ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزء غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/moaqxNrZXb/h-360-800k.mp4
طرز تهیه ته چین گوشت و هویج
ته چین جزء غذاهای مجلسی و پر هوادار در بین ما ایرانی ها است. ته چین ها انواع و اقسام زیادی دارند. یکی از انواع آن ته چین گوشت و هویج است که طعم خوشمزه و متفاوتی دارد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا این ته چین خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم برای پخت گوشت
- پیاز میانه 1 عدد که نگینی درشت خرد کنید
- روغن کمی
- گوشت سردست گوسفندی 400 گرم
- هویج 4 حلقه
- سیر دو حبه
- فلفل دلمه ای سه پایه نصف 1 عدد
- برگ بو 2 عدد
- چوب دارچین 1 عدد
- زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه کمی
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری تفت داده شده
- نمک و زعفران کمی
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و هویج
- هویج درشت 2 عدد
- ماست چکیده ترش 2/3 پیمانه
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- کره ذوب شده 50 گرم
- روغن مایع یک پنجم پیمانه (از همان روغنی که هویج را در آن سرخ کردید بریزید)
- زعفران یک پنجم پیمانه
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی تهیه سالاد اندونزی با هرچه در خانه دارید + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 دی 1401
بروزرسانی: 22 دی 1401
گردآورنده: liten.ir
شناسه مطلب: 2247
به "خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید