طرز تهیه خورشت مرغ مراکشی، خوراکی دلچسب و پر ادویه
به گزارش لیتن، خورشت مرغ مراکشی یک غذای دلچسب و خوشمزه است که به ذائقه و فرهنگ غذایی ما ایرانی ها نیز بسیار نزدیک است. کافی است یک بار که قصد درست کردن زرشک پلو با مرغ خودمان را کردید، برای تنوع این خورش را درست کنید و از آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا به انواع سبزیجات که در ادامه فهرست آن ها را در اختیارتان قرار داده ایم و ادویه های زیادی احتیاج دارید؛ که هر کدامشان عطر و طعم غذا را بی نظیر می نمایند و حال و هوای مراکشی به آن می دهند. نکته ای که این خورش را خاص می نماید استفاده از بادام و زیتون است که طعم جدیدی به آن می دهد. خورشت مرغ مراکشی را می توانید در مهمانی هایتان هم به عنوان یک غذای مجلسی سرو کنید و درکنار دوستان و خانواده از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ مراکشی
- بادام زمینی بدون پوست 50 گرم
- روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز دو عدد
- سیر چهار حبه
- زنجبیل 40 گرم
- زیره (آسیاب شده) یک قاشق چای خوری
- دارچین (آسیاب شده) یک قاشق چای خوری
- پاپریکا یک دوم قاشق چای خوری
- ران مرغ چهار عدد
- فلفل قرمز دو عدد
- زیتون بدون هسته 50 گرم
- آب مرغ 250 میلی لیتر
- خرما بدون هسته یا زردآلو خشک چهار عدد
- پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- لوبیای سبز 150 گرم
- گشنیز تازه 50 گرم
- جعفری تازه 50 گرم
طرز تهیه خورشت مرغ مراکشی
مرحله اول
خورشت مرغ مراکشی یک غذای خوشمزه و اصیل مراکش است که می تواند با زرشک پلو و مرغ مجلسی ما رقابت کند. این غذای خوشمزه و پرادویه را شما میتوانید در مجالس و مهمانی های محبت آمیز خود تهیه کنید و از خوردن آن کنار خانواده و نزدیکانتان لذت ببرید. پیش از این ما طرز تهیه مرغ مراکشی با دورچین کینوآ را به شما آموزش داده ایم اما این بار نوبت این خورش خوشمزه است.
برای تهیه این خورشت مرغ مراکشی ابتدا باید بادام ها را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. چشم از روی آن ها برندارید و مرتب هم بزنید تا نسوزند. سپس آن ها را داخل یک ظرف بریزید و در گوشه ای قرار دهید.
مرحله دوم
پیاز قرمز را پوست بکنید و بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید. داخل همان قابلمه روغن گیاهی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. سپس پیاز را حدود هشت دقیقه تفت دهید تا به آرامی پخته و نرم گردد. حالا حبه های سیر را به صورت خیلی ریز خرد نموده و به پیاز اضافه کنید. زنجبیل و مابقی ادویه ها را هم اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را تفت دهید تا مزه ها به خورد هم فرایند.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه ران های مرغ را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس آن ها را برگردانید تا همه جای آن سرخ شده و طلایی رنگ گردد.
مرحله چهارم
فلفل قرمز و لیمو را شسته و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شوند. سپس فلفل قرمز را به صورت نوار های باریک برش دهید. لیمو را هم به صورت خلالی برش دهید. لیمو و فلفل قرمز خرد شده را همراه آب مرغ، خرما یا زردآلو، زیتون بدون هسته و پودر فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود 40 دقیقه صبر کنید تا مرغ ها پخته شوند. اگر بعد از 40 دقیقه مایه خورش خیلی آبکی بود، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا کمی دیگر آب خورشت ورچیده گردد. اگر سس خیلی غلیظ شد چند قاشق آب اضافه کنید.
مرحله پنجم
لوبیا سبز را چند دقیقه آخر پخت به مواد اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد. سپس از آن چشیده و به اندازه لازم نمک اضافه کنید.
مرحله ششم
برای تزئین گشنیز و جعفری را بعد از این که شستید، خرد نموده و روی خورش بریزید. بادام های تست شده را هم روی خورش ریخته و سرو کنید. نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه خورش مرغ مراکشی
- حتما هنگام بو دادن بادام ها آن ها را مرتب هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند.
- به جای آب مرغ می توانید از آب گوشت نیز بهره ببرید.
- اگر آب گوشت در دسترس ندارید می توانید از عصاره گوشت و 250 میلی لیتر آب بهره ببرید.
- خورشت مرغ مراکشی را می توانید در کنار مرصع پلو مجلسی نوش جان کنید.