مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل
به گزارش لیتن، قرار دادن تکه های دنبه بین تکه های گوشت سببمی گردد تا گوشت ها نسوزند و خشک نشوند. به این ترتیب یک کباب چنجه ترد رستورانیخواهید داشت.
اضافه کردن ماست و سس مایونز به مایه چنجه باعث می گردد که کباب چنجه شما تبدیل به کباب کنجه لاری گردد. اما کباب کنجه لاری با کباب چنجه رستورانی هیچ فرقی ندارد. تنها مزیت اضافه کردن ماست و سس مایونز این است که کباب چنجه شما ترد، لطیف و آبدار می گردد.
برای درست کردن کباب چنجه به گوشت فیله یا ران گوسفند احتیاج دارید. اما برخی هم برای درست کردن کباب چنجه از فیله گوساله و شتر هم استفاده می نمایند که آن هم یک چنجه خوشمزه و لذیذ است.
کباب چنجه را با انواع گوشت از شتر گرفته تا بز، مرغ، بوقلمون و شترمرغ هم می توانید درست کنید.
هنگام کباب کردن گوشت، پیازها را از تکه های گوشت جدا کنید و گوشت را به سیخ بکشید. لابه لای تکه های گوشت تکه های دنبه، پیاز، فلفل سبز و فلفل دلمه ای یا هر سبزی دیگری که دوست دارید، بگذارید. فاصله تکه های گوشت و دنبه و سایر مواد از هم باید یک بند انگشت باشد تا گوشت ها خوب بپزیند و کباب شوند. برای این که کباب چنجه شما آبدار گردد و نسوزد کباب چنجه را روی شعله ملایم کباب کنید و چند بار سیخ کباب را زیر و رو کنید. چنجه را آبدار و مغز پخت از روی منقل بردارید.
منبع مقاله: طرز تهیه کباب چنجه ترد و آبدار رستورانی در منزل