یتیمچه ارومیه ای، یک غذای لذیذ بدون گوشت
به گزارش لیتن، چون در این غذا از گوشت استفاده نمی گردد یک غذای گیاهی و خوشمزه است و برای کسانی که گیاه خوار هستند مناسب به نظر می رسد.
تهیه یتیمچه ارومیه ای یک غذای به صرفه و خوشمزه است که با صیفی جات و سبزیجات مختلف تهیه می گردد و طعم فوق العاده ای دارد و شما می توانید برای شام یا ناهار آن را درست کنید. می توانید این غذا را به همراه ترشی فلفل و سیر ترشی میل کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه یتیمچه ارومیه ای
- لوبیا سبز 100 گرم
- سیب زمینی 4 عدد
- پیاز 3 عدد
- بادمجان 2 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- رب 1 قاشق مرباخوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه یتیمچه ارومیه ای
می توانید این غذای خوشمزه را به همراه نان تازه سرو کنید و یک غذای سنتی داشته باشید.
مرحله اول
ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید و 20 دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته گردد. سپس آن را آبکش کنید و بشویید و خشک کنید. پیاز و سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
مرحله دوم
در ادامه باید سر و ته لوبیا سبز را بزنید و به میزان 4 سانتی متر برش بزنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا لوبیا از خامی خارج گردد. سپس پیاز و سیب زمینی حلقه ای را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کمی مواد تفت بخورند و از خامی در بیایند.
مرحله سوم
سپس یک قابلمه را بردارید و کف آن را کمی روغن بریزید و بادمجان و سیب زمینی و لوبیا و گوجه حلقه شده را روی هم قرار دهید. روی مواد آب بریزید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد کم کنید تا مواد بپزد. اگر به دستور پخت غذاهای تازه علاقه دارید، خوشمزه ترین خورشت مرغ با رب انار را درست کنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید رب را به همراه ادویه های گفته شده داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس آن را به مواد یتیمچه ارومیه ای اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که چند قاشق آب داخل مواد مانده باشد یعنی یتیمچه شما آماده شده است.
فوت و فن های دستور تهیه یتیمچه ارومیه ای
- می توانید از آلو نیز استفاده و طعم ها را متعادل کنید.
- برای اینکه یتیمچه ارومیه ای خوشمزه تری داشته باشید می توانید از عصاره مرغ یا گوشت بهره ببرید.
- به دلخواه می توانید از فلفل دلمه یا قارچ تفت داده شده بهره ببرید.
- بهتر است در طول پخت، مواد را هم نزنید وگرنه له می گردد.