یک غذای جذاب و خوشمزه
به گزارش لیتن، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم برای تهیه فسنجان:
مغز گردو: 300 گرم
مرغ: 4 تکه
پیاز: دو عدد متوسط
رب انار: 1 ق غ
آب: 8 لیوان
رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه)
زغفران دم کرده: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق
طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:
1. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.
2. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
3. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می کند و روغن می اندازد.
4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
5. بعد از 3 ساعت فسنجان آماده است و می توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 اردیبهشت 1400
بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1400
گردآورنده: liten.ir
شناسه مطلب: 1664
به "یک غذای جذاب و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "یک غذای جذاب و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید