یک غذای جذاب و خوشمزه

به گزارش لیتن، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

یک غذای جذاب و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

مغز گردو: 300 گرم

مرغ: 4 تکه

پیاز: دو عدد متوسط

رب انار: 1 ق غ

آب: 8 لیوان

رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه)

زغفران دم کرده: نصف استکان

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی

شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق

طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:

1. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

2. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

3. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می کند و روغن می اندازد.

4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

5. بعد از 3 ساعت فسنجان آماده است و می توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1400 گردآورنده: liten.ir شناسه مطلب: 1664

به "یک غذای جذاب و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک غذای جذاب و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید