یک لذت تمام نشدنی برای شکمو ها با ترکیبی مجذوب کننده و هوس انگیز!
به گزارش لیتن، سیب زمینی شکوفه ای داخل فر تهیه می گردد و حتما باید فر را از قبل گرم کنید و سیب زمینی شکوفه ای را داخل آن بپزید تا طلایی گردد. برای تهیه این سیب زمینی شکوفه ای احتیاج به ماسوره ستاره یا گل رز و یک قیف هستید و بهتر است از قیف سیلیکونی بهره ببرید.
سیب زمینی شکوفه ای یکی از روش های تهیه سیب زمینی سالم و ترد و خوشمزه که می تواند جایگزین خوبی برای چیپس و میان وعده ناسالم گزینه خوبی می باشد و اصلا در تهیه آن از روغن استفاده نمی گردد و بسیار سالم است و شما می توانید به همراه انواع سس ها میل کنید.
سیب زمینی شکوفه ای داخل فر تهیه می گردد و حتما باید فر را از قبل گرم کنید و سیب زمینی شکوفه ای را داخل آن بپزید تا طلایی گردد. برای تهیه این سیب زمینی شکوفه ای احتیاج به ماسوره ستاره یا گل رز و یک قیف هستید و بهتر است از قیف سیلیکونی بهره ببرید، زیرا قیف پلاستیکی ممکن است پاره گردد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکوفه ای
سیب زمینی 4 عدد
کره 50 گرم
نمک، پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه به مقدرا لازم
طرز تهیه سیب زمینی شکوفه ای ترد و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها که سایز میانه دارند یا دو عدد سیب زمینی بزرگ را بشورید و به همراه کمی نمک و 1 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند و بعد از پخت آبکش کنید و پوست سیب زمینی را بگیرید و صبر کنید تا کمی خنک گردد.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه کره را همان طور که سیب زمینی داغ است اضافه کنید و با یاری پوره کن یا گوشتکوب دستی بکوبید تا مواد یکدست گردد و بعد ادویه های دلخواه و نمک را اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. می توانید از انواع سبزی های خشک یا فلفل قرمز نیز بهره ببرید. مواد باید کاملا خمیری و یکدست باشد تا از ماسوره خارج گردد.
مرحله سوم: پخت سیب زمینی شکوفه ای
در ادامه کف سینی مورد نظر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید. ماسوره رز یا ستاره را داخل قیف قرار دهید و از مواد سیب زمینی داخل آن بریزید و کمی فشار دهید تا هوای اضافه آن خارج گردد و بعد به مقدار و شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل یا پایپ کنید و سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه با دمای 200 درجه تا طلایی نشدن سیب زمینی شکوفه ای آن را خارج نکنید و بعد از پخت با سس دلخواه میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی شکوفه ای خوشمزه و راحت
می توانید سیب زمینی شکوفه ای را در توستر یا سولاردم با دمای 180 درجه نیز تهیه کنید.
می توانید سیب زمینی را بجای پختن بخار پز کنید.
مواد بعد از له شدن باید یکدست باشد اگر دانه درشتی داخل آن باقی بماند از ماسوره خارج نمی گردد و قیف را پاره می نماید.
به دلخواه برای خوشرنگ شدن سیب زمینی شکوفه ای می توانید از کمی زردچوبه و پولبیبر نیز بهره ببرید.
صبر کنید تا سیب زمینی شکوفه ای خنک گردد و بعد از روی سینی جدا کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید